Lava logo

Povećajte posećenost vebsajta

Tražite načine da povećate saobraćaj na veb lokaciji bez trošenja novca? Prijavite se za besplatni vodič sa savetima i trikovima

Saznajte više ovde

Izrada sajtova


Zašto čekati da Vas klijenti traže?!

Sajtovi se prave da bi povećali obim posla i na kraju zaradu. Šest od 10 kupaca očekuje da biznisi imaju prisutnost na internetu. Od 2021. godine 71% malih preduzeća ima veb stranice, a 81% kupaca istražuje stvari na google-u pre nego što ih kupe.

Drugim rečima, ako su vaši konkurenti digitalno prisutni, a vi niste, ti konkurenti dobijaju prve interakcije sa kupcima koji su mogli biti Vaši.

Cena izrade web sajta

Cena izrade sajta zavisi i od toga koliko je komplikovan sajt tj. posao. Cena posla ne može biti ista kada pravite veliki internet shop sa više stotina proizvoda, odnosno, kada vam u kupatilu majstor samo popravlja slavinu koja curi ili renovirate celo kupatilo.

Povećajte svoj obim posla i zakažite sa nama BESPLATNE konsultacije kako bi vam pomogli.

Zakažite besplatne konsultacije

Izrada sajta

Kreiranje veb stranice daje vam prostor da podelite ono čime se bavite, uspostavite svoju ulogu u industriji i povežete se sa klijentima kojima ste potrebni. Cena izrade sajtova počinje od 650 evra.

Cenovnik ostalih Lava NET usluga možete videti ovde:

Cenovnik

Održavanje sajta

Sa svakom online pretragom, 50% korisnika otkrije novu kompaniju, proizvod ili uslugu. Oni posećuju vaš sajt, istražuju proizvode, pregledaju Vaše usluge i stiču prvi utisak o Vašem poslovanju. Taj prvi utisak može da poboljša ili pokvari sledeću prodaju.

Održavanje sajta se kreće od 30 evra mesečno.

Zakažite besplatne
konsultacije

Popravka sajta

Sajtovi su kao živa bića, s vremena na vreme se "razbole", navuku neku prehladu ili virus i treba im lečenje. Tada na scenu stupa naš tim programera i dizajnera da kao pravi lekari izleče vaš sajt.

Popravka sajta se kreće od 50 evra. Cenovnik ostalih Lava NET usluga možete videti ovde:

Cenovnik

Besplatne online konsultacije